Piano Life Saver

alkaen 580€

Piano Life Saver -kostutinjärjestelmät ovat korvaamattomia apuvälineitä, jotka auttavat pitämään pianon tai flyygelin kosteustason tasaisena ympäri vuoden. Vaikka ulkoinen kosteuden tasaaja olisikin ihanteellinen vaihtoehto, sen käyttö voi olla hankalaa tilan, ajan ja kustannusten vuoksi.

Suosittelen lämpimästi Piano Life Saver -järjestelmiä kaikille arvosoittimille. Olen asentanut näitä järjestelmiä antiikkipianoista konserttiflyygeleihin ja jopa kirkkourkuihin. Pidä soitin parhaassa kunnossa Piano Life Saver -kostutinjärjestelmän avulla.

Ota yhteyttä

Piano Life Saver -Kostutinjärjestelmät

Säilytä soittimesi parhaassa kunnossa

Pianon vireeseen ja yleiseen kuntoon vaikuttavat eniten suhteellisen ilmankosteuden muutokset. Talven kuivuuden ja kesän kosteuden välillä pianon paino voi vaihdella useita kilogrammoja.

Piano Life Saver, Dampp Chaser -järjestelmä on verkkovirtaan kytkettävä järjestelmä, jonka sisäinen anturi säätelee virran jakamista kuivattimen ja kostuttimen välillä, pitäen suhteellisen ilmankosteuden 45%:n lukemissa ympäri vuoden. Tämä auttaa säilyttämään pianon vireen parempana ja vähentää tarvetta säätöihin ja korjauksiin.

Erityisesti pystypianoissa Piano Life Saver -kostutinjärjestelmä on erittäin hyödyllinen ja tehokas. Pianon sisäpinta-ala on pieni, joten vain murto-osa vettä ja energiaa kuluu verrattuna kokonaisen huoneilman kostuttamiseen.

Tarvittaessa seuraan konserttisalien, studioiden ja ongelmakohteiden suhteellista ilmankosteutta ja lämpötilaa verkossa olevien tarkkojen etäkosteusmittareiden avulla. Mikäli pianolla, oli se sitten kotona tai oppilaitoksessa, ilmenee haasteita vireen pysyvyydessä, tarjoan mittarin lainaksi ja tutkin tilannetta.

Tutustu tarkemmin kirjoittamaani artikkeliin, jossa käsitellään ilmankosteuden merkitystä ja pianon oikeaa sijoittelua Suomen Pianonvirittäjät Ry:n sivuilla.

HINNASTO:

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, Piano Life Saver -kostutinjärjestelmän, asennuksen ja matkakorvauksen Keski-Suomen alueella:

580 euroa: DC5PS Kostutinjärjestelmä pianoon

635 euroa: DCG5PS Kostutinjärjestelmä alle 170 cm:n pituisiin flyygeleihin

685 euroa: DCG6PS Kostutinjärjestelmä alle 200 cm:n pituisiin flyygeleihin

930 euroa: DCG7PS Kostutinjärjestelmä yli 200 cm:n pituisiin flyygeleihin

180 euroa: Flyygelin aluskangas suojaa ja tehostaa kostuttimen toimintaa

Järjestelmän ylläpito vaatii veden mukana lisättävää hoitoainetta, joka vähentää haihdutinkankaiden kalkkeutumista. On suositeltavaa vaihtaa haihdutinkankaat kerran vuodessa ennen talvikautta. Tarjoan molempia tuotteita asiakkaille, mutta ne ovat saatavilla myös Keski-Suomen alueella Soitin Jylhän liikkeestä tai verkkokaupasta.

KUVIA

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä