Flyygelin huolto

alkaen 600€

Tarjoan flyygelihuoltoja ja konserttiflyygelihuoltoja laajalla alueella. Palvelen yksityisiä kotitalouksia, seurakuntia, kouluja sekä musiikkiopistoja ja konserttisaleja. Olen kouluttautunut huoltoihin muun muassa Yamahan, Kawain, Steinwayn ja Bechsteinin tehtailla.

Jokainen soitin on ainutlaatuinen, ja niiden jalostaminen parhaaksi mahdolliseksi instrumentiksi on suuri haaste, joka vaatii vuosien kokemusta ja jatkuvaa harjoittelua. Olen sitoutunut tarjoamaan tinkimätöntä laatua ja huippuluokan palvelua jokaiselle asiakkaalleni.

Ota yhteyttä

Pyydä huoltoarvio soittimellesi veloituksetta

KS-Pianonviritys Ky

Flyygeli ja piano ovat hienomekaanisia soittimia, joiden tuhansista osista koostuva koneisto vaatii säännöllistä huoltoa. Kulumisen ja kosteuden vaihteluiden vuoksi säädöt ja kohdistukset muuttuvat ajan myötä. Siksi sekä uudet että vanhat instrumentit tarvitsevat ammattitaitoista hoitoa, jotta niiden elinkaari olisi mahdollisimman pitkä.

Flyygelin vuosihuolto on tärkeä, erityisesti opisto- ja konserttisoittimille, ja suositeltavaa olisi suorittaa se vuosittain. Harvemmin käytetyille soittimille huolto voidaan tehdä muutaman vuoden välein tai tarpeen mukaan.

Huolto sisältää kaikki tarvittavat kohdistukset, säädöt ja huollot koneiston, koskettimiston, pedaalikoneiston ja sammuttajakoneiston osalta. Myös vasaroiden hionta ja intonoinnin tarkka säätö sisältyvät huoltoon, jolloin flyygeli saavuttaa optimaalisen äänenlaadun ja kosketuksen. Säännöllisesti huolletut flyygelit pysyvät hyvässä kunnossa pidempään ja vaativat vähemmän työtä, kun taas pitkään huoltamattomat vaativat perusteellisempia toimenpiteitä.

HINNASTO:

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%:

75 euroa: tuntiveloitus.

600 – 1800 euroa: Flyygelihuolto. Työhön varaan 1-3 työpäivää soittimen kunnosta riippuen. Huolto sisältää puhdistuksen, kiillotuksen ja virityksen.

0,95 euroa/km: matkakorvaus. Vain yli 100km päässä oleviin kohteisiin.

1000 – 4000 euroa: Vasaroiden vaihto huollon yhteydessä. Hinta riippuu valmistajasta. Pyydä tarjous.

Pienemmät huollot, korjaukset ja ylläpito sisältyvät virityksen hintaan, ja tavoitteenani on jatkuvasti parantaa soittimien kuntoa viritysten yhteydessä.

KUVIA

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä