Pianonviritys

alkaen 180€

Tervetuloa ammattitaitoisen pianonvirityspalvelun pariin! Olipa kyseessä sitten sinfoniaorkesterin vaativa konserttiviritys tai yksityisen pianoharrastajan huolenaiheet, tarjoan tinkimätöntä laatua ja tarkkuutta jokaiseen viritykseen vuosien kokemuksella.

Hoidan tarvittaessa musiikkiopistojen, festivaalien, leirien sekä muiden laajempien kokonaisuuksien tarpeita koko Suomen alueella. 

Ota yhteyttä

Sisältää matkakustannukset ja monipuoliset huoltotoimenpiteet

Kiinteähintainen pianonvirityspalvelu

Hinnastoni on aluekohtaisesti kiinteä, olipa kyseessä sitten piano tai flyygeli, ja se sisältää matkakustannukset, tasonnostot, virityksen ja tarvittavat huollot, jotta hyvä soitinkunto voidaan saavuttaa. Työhön kuluu keskimäärin noin 1-2 tuntia.

Pianonvirityksen hintaan sisältyy aina ylläpitävää huoltoa, intonointia, koneistoruuvien kiristelyä, koskettimien välystystä, putsausta, säätöjen korjailua, pedaalien huoltoa ja muuta vastaavaa. Kauniisti soivan, toimivan ja pysyvän lopputuloksen kannalta huollot ovat tärkeä osa viritystyötä.

Isommat huollot, koneistonkäynnistykset, vasaroiden hionta, peruskorjaukset ja muut vastaavat työt ovat myös mahdollisia. Näiden palveluiden hinnoittelu ja työmäärä määräytyvät aina tapauskohtaisesti.

HINNASTO:

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%:

180 euroa 0-50 km: Laukaa, Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Uurainen, Toivakka

200 euroa 50-100 km: Hankasalmi, Saarijärvi, Petäjävesi, Korpilahti, Kangasniemi, Viitasaari, Keuruu

220 euroa 100-150 km: Mikkeli, Hirvensalmi, Mänttä-Vilppula, Kyyjärvi

240 euroa 150-200 km: Juva, Mäntyharju, Heinola, Tampere, Kuopio

KUVIA

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä