Silent, hybridi

alkaen 75€

Tiedän, kuinka tärkeitä erilaiset pianon teknologiaratkaisut ovat, ja olen kouluttautunut käsittelemään monia niistä. Olen perehtynyt Yamahan Silent, TransAcoustic, Disklavier, Avant Grand ja hybridipianoihin sekä Kawain Anytime, ATX, Novus, Aures -soittimiin ja Genio sekä QuietTime -jälkiasennusjärjestelmiin. Kaikkien näiden järjestelmien huolto, kalibrointi tai mahdollinen korjaus onnistuu virityskäynnin yhteydessä.

Ota yhteyttä

Teen takuukorjauksia Yamahan ja Kawain valmistamiin soittimiin maahantuojien toimeksiannosta.

KS-Pianonviritys Ky

GENIO Silent ja PIANODISC QuietTime -järjestelmät ovat teoriassa asennettavissa lähes kaikkiin pystypianoihin, mutta niiden asentaminen voi vaatia paljon muokkausta pianon koneistoon ja järjestelmään, erityisesti pienempien soittimien kohdalla. Lisäksi koneiston ja koskettimiston säädöillä on merkittävä vaikutus Silent-järjestelmän toimivuuteen.

Asentamani järjestelmät sisältävät kattavan huollon, virityksen ja vasaroiden hionnan. Suosittelen myös kostutinjärjestelmän asentamista, jotta koneiston säädöt ja siten Silent-järjestelmän toimivuus pysyvät optimaalisina.

Flyygeleiden jälkiasennusjärjestelmissä suosittelen erityisesti Pianodisc Adsilent -järjestelmää, joka tarjoaa lisävarusteena flyygelin säätöihin tarkoitetun Let Off -järjestelmän.
 
Flyygelin koneiston toiminta eroaa pianosta monin tavoin, sillä koneiston vasaranvarret ovat poikittain eivätkä pystysuorassa. Tämä ero tekee “normaalin” järjestelmän säätöjen sovittamisen haastavaksi, mikä voi aiheuttaa ongelmia, erityisesti pianissimossa soittaessa. Let Off -järjestelmä on erillinen lisäosa, joka mahdollistaa koneiston säätöjen muuttamisen Silent-toiminnon ollessa käytössä. Tämä säilyttää akustisen osuuden ennallaan. Samaa periaatetta noudattavat myös esimerkiksi Yamaha Silent -flyygeleiden Quick Escape System -järjestelmä.

HINNASTO:

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%:

75 euroa: tuntiveloitus huoltotöissä

2850 euroa: Genio Silent premium+ -järjestelmä yli 115 cm korkeisiin moderneihin pianoihin, kuten Yamaha B3, U1, U3 tai Kawai K300, K500 ja K600.

3500 euroa: Genio Silent premium+ -järjestelmä antiikki- tai alle 115 cm korkeisiin pianoihin.

Kummatkin vaihtoehdot sisältävät Genio Silent premium+ järjestelmän, laajan huollon, säätöjen tarkastuksen, vasaroiden hionnan, Piano Life Saver kostutinjärjestelmän sekä kaikki asennustyöt.

KUVIA

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä