Palvelut

Kaikki hinnoittelut sisältävät arvonlisäveron 24%. Jätän työstä laskun s.postitse, kirjeitse tai sähköisellä laskutuksella.

Viritykset

ALKAEN 165€

Hinnastoni on aluekohtaisesti kiinteä pianosta tai flyygelistä riippumatta. Se sisältää matkakustannukset, tasonnostot, virityksen ja tarvittavat huollot hyvään soittokuntoon saamiseksi. Työhön menee aikaa n.1-2 tuntia.

Huollot

ALKAEN 650€

Teen flyygelihuoltoja niin kotisoittimiin kuin konserttisoittimiinkin. Ihanteellista olisi huoltaa arvosoittimet perusteellisesti ja säännöllisesti, mutta aina siihen ei ole mahdollisuutta. Sen vuoksi tarjoan myös kevyempiä huoltopaketteja.

Kostutin

ALKAEN 490€

Kostutinjärjestelmät auttavat soitinta pitämään kosteuden tasaisempana läpi vuoden. Ulkoinen kosteuden tasaaja on aina paras vaihtoehto, mutta tilojen ja kustannuksien puolesta sille ei ole aina mahdollisuutta, joten suosittelen järjestelmiä kaikille arvosoittimille.

Silent, Hybridi

Yamahan Silent, TransAcoustic, Disklavier ja hybridi pianot ja flyygelit. Tuttuja ovat myös Kawain Anytime ja jälkiasennus järjestelmät kuten Genio ja Quiet Time. Kaikkien näiden järjestelmien huolto, kalibrointi tai mahdollinen korjaus onnistuu virityskäynnin yhteydessä.

Julkiset kohteet

Asiantuntijalausunnot, arviot, huollot, tarjoukset, peruskorjaukset, soitinhankinnat, vuokrasoittimet, soitinten siirto, soittimen putsaus, desinfiointi ja konsultointia monessa muussakin asiassa.

Muut palvelut

Cembalon ja harmoonin viritykset sekä huollot. Flyygelin pyörät ja koulujen kiskopyörien asennukset. Lisäksi minulta voi tiedustella kaikista alaan liittyvistä huolloista ja tarvikkeista.

Yhteystiedot